Kennisbank

Van Grunsven Groep bevindt zich binnen meerdere facetten van de bouw. Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud en het realiseren van eigen projecten is een vast onderdeel binnen onze organisaties. In deze kennisbank kunt u meer te weten komen over onze expertise en werkwijze. Heeft u vragen of wilt u extra informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

De functie van utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw kan omschreven worden als de term voor nieuw te bouwen vastgoed dat geen woonbestemming heeft. Bij utiliteitsbouw staat het werken of een andere gebruiksfunctie centraal, en omdat wij van de Van Grunsven groep actief zijn binnen alle facetten van de bouw weten we daar alles van! Onze utiliteitsbouw voldoet altijd aan alle eisen van de eindgebruiker. Een kwalitatief goed eindproduct is dan ook iets dat vanzelfsprekend is bij ons.

Een huis bouwen met de Van Grunsven Groep

Wij kunnen uw huis bouwen! Sinds de jaren negentig is de van Grunsven Groep al bekend met de realisatie van diverse woningbouw projecten door heel Nederland. Het begon allemaal met de bouw van een woningwijk in Erp. Wat de fundering voor de toekomst heeft gelegd. De van Grunsven Groep heeft in 2014 namelijk de bouw van complete woonwijken en appartementencomplexen gerealiseerd.

Landelijk opererende aannemer

De van Grunsven Groep is een organisatie die wordt gevormd door een drietal bedrijven: Bouwbedrijf van Grunsven Erp, Bouwbedrijf van Grunsven Nijmegen en van Grunsven ontwikkeling. Wij zijn als landelijk opererende aannemer actief binnen bijna alle facetten van de bouw. Als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer komt u dan ook al snel uit bij de Van Grunsven Groep. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u van het beste advies!

De Van Grunsven Groep als projectontwikkelaar

De van Grunsven Groep is uw creatieve en betrokken projectontwikkelaar op het gebied van projectontwikkeling in de bouw. Wij nemen voor u de bijbehorende risico’s uit handen en leveren het bouwproject na ingebruikname over aan de huurder of koper. Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Wij willen niet alleen gezien worden als simpele projectontwikkelaar maar als partner die u helpt het  desbetreffende project te verwezenlijken: we zijn één van de beste projectontwikkelaars in Nederland.

Specialist in renovatie projecten

Renovatie is het gedeeltelijk verbeteren of het geheel vernieuwen van een bouwwerk. Dit kan zich op verschillende manieren uiten, namelijk: veranderen, vergroten of slopen en herbouwen van een bouwwerk. De van Grunsven Groep heeft vele jaren ervaring met het renoveren van complexen, woningen en gebouwen. Hierdoor zijn wij bij de van Grunsven Groep uitstekend op de hoogte wat betreft renovatie en het realiseren van vernieuwing.

Uw bouwbedrijf en succespartner

Bouwbedrijf van Grunsven realiseert dagelijks huisvestingsoplossingen voor wonen en werken. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit en dit ziet u bij bepaalde bouwbedrijven niet snel terug. Bouwbedrijf van Grunsven is een allround bouwbedrijf  met een eigen ontwikkelingstak die klaar staat voor de kleine en grote opdrachtgevers. Klanten zien ons als een betrouwbaar en flexibel bouwbedrijf die ook de benodigde nazorg biedt.

Vastgoedonderhoud

De van Grunsven Groep voert klein en groot onderhoud uit aan vastgoed door heel Nederland. Ons voornaamste doel van vastgoedonderhoud is op lange termijn gericht. De gebruiker van het vastgoed staat altijd centraal. Hij of zij moet het vastgoed uiteindelijk gebruiken dus hier houden we sterk rekening mee tijdens het onderhoud dat we verrichten. Onze vastgoedonderhoud specialisten weten als geen ander hoe ze te werk moeten gaan.

Kopersbegeleiding

Bij van Grunsven kunt u ook terecht voor vakkundige kopersbegeleiding. Wij begeleiden u dan in het maken van de beste keuze! Wij vinden het belangrijk om een product te leveren waar we trots op kunnen zijn. Daarom wordt u altijd geholpen door een enthousiaste en goed getrainde kopersbegeleider en staat uw tevredenheid voorop. U kunt er bij ons van op aan dat u bij van Grunsven altijd de allerbeste kopersbegeleiding ontvangt.

De beste bouwkundig tekenaar van Nederland

Mist u net die details die nodig zijn om een idee om te zetten naar een werkbaar bouwplan? Zoek dan niet verder:  bij van Grunsven vindt u gegarandeerd de beste bouwkundig tekenaar om uw grootse plannen uit te werken! Ons team tekenaars is ervaren en betrouwbaar en bekend met de laatste vereisten op het gebied van software. U kunt er daarom zeker van zijn dat de bouwkundig tekenaars bij van Grunsven altijd een perfecte tekening zullen aanleveren!

Een bouwplan, daar kunt u op bouwen!

Als u een bouwproject in gedachte heeft ziet u het eindresultaat waarschijnlijk in gedachte al helemaal voor u en kunt u niet wachten om aan de slag te gaan. Toch is het belangrijk om eerst goed na te denken over wat u nou precies wilt. Als u dit weet, kunt u uw wensen en ideeën laten vastleggen in een bouwplan. Van Grunsven Groep helpt u hier graag bij. De professionals van de van Grunsven Groep zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van bouwplannen voor woningen, kantoren, supermarkten, retail en zorg.

Uw perfecte onderaannemer in de bouw

Van Grunsven Groep kan u als onderaannemer uitstekend helpen om werk uit handen te nemen. Soms zijn bouwactiviteiten erg grootschalig en komt u handen tekort. Daarbij kunnen wij u aanvullen met specifieke werkzaamheden waar u zelf wat minder ervaring mee heeft. Wij snappen u en uw bouwproject precies en helpen u hier graag bij. We werken flexibel, tijdig en bieden de nodige nazorg. Twijfel dus niet en schakel de Van Grunsven groep in als uw onderaannemer!

Uitvoerder bouw: regisseur op de werkplaats

Een uitvoerder bouw, ook wel bouwregisseur genoemd heeft de leiding op de bouwplaats. De uitvoerder bouw is een ster in het houden van overzicht, kan communiceren als de beste en komt snel met oplossingen indien nodig. Wij van de Van Grunsven groep beschikken over professionele bouwregisseurs. Onze medewerkers zijn namelijk stressbestendig, organisatie getalenteerd, goed met cijfers, harde werkers, communicatief vaardig en overzichtelijk.

Uw eigen huis laten bouwen

Een droom die uitkomt: een huis laten bouwen. Niet met lego blokjes of met duplo, maar een huis laten bouwen met échte stenen. Een huis dat perfect is aangesloten op uw wensen en voorkeuren. De Van Grunsven Groep maakt dat mogelijk en draagt daar graag haar steentje aan bij. Heeft u al nagedacht over uw droomproject? Een huis laten bouwen brengt veel beslissingen met zich mee. Huizen met of zonder zwembad, een open of gesloten keuken en een extra slaapkamer of toch een studeerkamer?

Een vastgoedontwikkelaar kies je niet zomaar

De ene vastgoedontwikkelaar is de ander niet. Kies daarom een vastgoedontwikkelaar niet zomaar. Een goede vastgoedontwikkelaar ontwikkelt projecten met passie, vol overgave en met plezier. Zo ook de vastgoedontwikkelaars van de Van Grunsven Groep. Zij staan te popelen om u te helpen met al uw vragen, op maat gemaakt werk en nieuwe uitdagingen. Wij zien elke vastgoedontwikkeling als een nieuwe uitdaging en leveren met plezier uitstekend werk af!

Professioneel vastgoedmanagement

De van Grunsven Groep komt regelmatig in aanmerking met zaken omtrent vastgoedmanagement. Bij vastgoedmanagement is het van belang dat partijen die samenwerken tijdens dit proces elkaar verstaan en goed begrijpen. De van Grunsven Groep gaat uitermate professioneel te werk tijdens het proces van vastgoedmanagement. Wij zijn een ware specialist op het gebied van vastgoedmanagement. Zoek niet verder, u bent hier aan het juiste adres!

Kwalitatieve vastgoedservice

Vastgoed wordt ook wel ontroerend goed genoemd en omvat de grond en alles wat erop staat zoals gebouwen. Deze term ‘vast’ verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van dit goed. De term ‘goed’ verwijst naar het materiële gedeelte. Wij hebben van dit vastgoed ons werk gemaakt en onszelf ontplooid tot ware professionals op het gebied van vastgoedservice. De Van Grunsven groep staat altijd klaar om onze jarenlange kennis en ervaring met u te delen!

Aannemersbedrijf met 50 jaar ervaring!

Er wordt bij van Grunsven al meer dan 50 jaar ijverig getimmerd, gezaagd en gebouwd en dat merkt u aan de kwaliteit van het werk dat wij leveren. We hebben een flinke portie ervaring opgedaan als aannemersbedrijf en weten daardoor precies hoe we uw project in de juiste banen kunnen leiden. Als ervaren aannemersbedrijf kunnen wij behoorlijk wat verantwoordelijkheid dragen: het is aan ons dat uw idee vakkundig wordt uitgevoerd en ook leidt tot het gebouw wat u voor ogen heeft.

Zoekt u een actieve aannemer Amsterdam?

De van Grunsven groep is een aannemer met hoofdkantoren in Nijmegen en Erp. Dit betekent echter niet dat onze werkzaamheden stoppen bij de grenzen van die plaatsen of de provincie Gelderland.  Wij staan namelijk in heel Nederland voor uw klaar! Ja, u hoort het goed, wij zijn een landelijk opererende aannemer en zijn dus ook actief als aannemer Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Wat doet een aannemer?

De van Grunsven groep is uw aannemer! Wij nemen als aannemer Breda opdrachten aan om bouwprojecten te realiseren en coördineren alle activiteiten en mensen die hiervoor nodig zijn. Van Grunsven kan uw woning zowel bouwen als verbouwen. Wij zijn dus een bepaald soort ondernemers. Als aannemer hebben we met alle aspecten van het bouwproces te maken. Inmiddels hebben we al verschillende projecten lopen in Breda!

Betrouwbaar en stedelijk bouwbedrijf Amsterdam

Wij zijn ook actief als bouwbedrijf Amsterdam. De van Grunsven groep is actief is alle facetten van de bouw. Zo zijn wij experts in woningbouw, maar ook gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Wij werken als bouwbedrijf Amsterdam altijd hand in hand met onze opdrachtgevers om het bouwproject goed te laten verlopen. Wilt u dus een bouwproject laten realiseren in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Mooie resultaten met ons bouwbedrijf

Wij zijn een landelijk bouwbedrijf en opereren dan ook in heel Nederland. Zo ook in Breda! Ons bouwbedrijf Breda is uw specialist in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Het bouwbedrijf in Breda van de Van Grunsven Groep heeft bijvoorbeeld de woningen “De Drie Hoefijzers” gerealiseerd. Prachtige woningen in Breda met uitzicht op het water en heerlijk dichtbij het centrum! Geïnteresseerd? Bekijk dan snel ons portfolio!

Laat ons uw patiowoning bouwen

Een patiowoning bouwen, dat kan de Van Grunsven Groep als geen ander! Maar wat is een patiowoning precies? Een patiowoning kan worden gedefinieerd als een specifiek type eengezinswoning waarbij de (bepalende) buitenruimte geheel is ingesloten door de bouwmassa van de woning, de aangrenzende woning(en) of muren. Er ontstaat als het waren dus een soort binnen nis als wij uw patiowoning bouwen!

Wat doet een projectontwikkelaar?

Van Grunsven doet als resultaatgerichte projectontwikkelaar alles wat nodig is om nieuwbouw gerealiseerd te krijgen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van projectontwikkeling in de bouw kunnen wij als geen ander potentiële nieuwbouwprojecten herkennen. We werken door heel Nederland, en zijn dus ook actief als projectontwikkelaar Amsterdam. We hebben al verschillende projecten gerealiseerd in onze hoofdstad!

Uw persoonlijke bouwonderneming

De van Grunsven Groep is een flexibele en hardwerkende persoonlijke bouwondernemer met ervaren werknemers. Wij zien elke opdracht als een uitdaging om een zo goed mogelijk eindproduct af te leveren dat precies voldoet aan uw eisen en wensen. Als bouwonderneming werken wij niet vóór u, maar eerder met u. Bij elke stap die we zetten in het bouwproces denken we aan uw voorkeuren en wensen.

Van Grunsven Groep gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en daarmee uw gebruiksgemak te vergroten. Lees meer over cookies in onze privacy statement of accepteer direct. Privacy Statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten