
Over het project
In opdracht van Van Rooi Meat is een faciliteit ontwikkeld en gerealiseerd, gericht op het verwerken van vleesproducten. De faciliteit bestaat uit diverse productiehallen, een laad/los station, een koel-/vrieshuis en kantoorruimte.
Het totale project heeft een oppervlakte van circa 37.720 m².
Het nieuwbouw complex van Van Rooi Meat is het eerste bedrijfsgebouw in Nederland met een gemiddelde GPR score van boven de 8, een visie die zowel Bouwbedrijf Van Grunsven als Van Rooi Meat met de visie op de toekomst zeer belangrijk acht.
Met de uitbreiding van deze moderne productiefaciliteit in Helmond kunnen nu alle stappen in het verwerkingsproces, van het varkensvlees van boer tot bord, onder één dak worden doorlopen. Dat noemen wij: Slim kijken naar de keten. Dankzij centralisatie van de activiteiten vermindert Van Rooi Meat ook drastisch het aantal foodmiles en CO² reductie. Ook op die manier nemen wij onze verantwoordelijkheid voor volgende generaties.







Meer weten?
Neem contact met ons opStel je vraag!
Heb je een specifieke wens?Heeft u vragen of wilt u extra informatie aanvragen? Stel hier je vraag!